Полицията е открила убиеца на 64-годишната жена в Казанлък заспал

...
Полицията е открила убиеца на 64-годишната жена в Казанлък заспал
Коментари Харесай

Полицията открила убиеца на 64-годишната жена в Казанлък заспал в къщата

Полицията е разкрила килъра на 64-годишната жена в Казанлък задремал в къщата, оповестиха от Окръжна прокуратура и полицията в Стара Загора.

Рано тази заран 62-годишна жена бе открита мъртва, а 92-годишен мъж настанен в болница с черепно-мозъчна контузия и заплаха за живота в Казанлък.

До момента е открито, че 26 декември по подаден сигнал на тел. 112, екип на районно управление (на МВР) - Казанлък е посетил жилище в Казанлък, в което живеел 94-годишния С.П. При влизане в жилишето е открито, че възрастният мъж е в безпомощно положение. Там е открит и трупът на 64-годишна жена - П.Ж., с голям брой следи от удари по главата и тялото.

В дома е открит и 41-годишният Е. Н., който в същия миг спял. Той е арестуван за период от 24 часа по ЗМВР.

Мъжът е родственик на жертвата. Той е направил признания за осъщественото закононарушение. Очаква се до края на деня да бъде освидетелстван от правосъден психиатър и настанен в болничното заведение в Раднево.

41-годишният Е. Н. е прочут на органите на реда откакто преди 9 години е арестуван за убийството на татко си. Тогава той е бил настанен в психиатрична клиника, само че след приключване на законовия период за лекуване е бил освободен.

92-годишният С.П. е настанен в болница с черепно-мозъчна контузия и заплаха за живота.

По случая се води досъдебно произвеждане за ликвидиране и нанесена тежка телесна щета.

Назначени са две съдебномедицински експертизи и правосъдна психолого-психиатрична експертиза.

По досъдебното произвеждане не престават дейностите по следствие с оглед определяне на събитията по делото и събиране на доказателства.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР