Полицията е извършила проверка и арест от две превозни средства

...
Полицията е извършила проверка и арест от две превозни средства
Коментари Харесай

Бургаската полиция извърши зрелищен арест до гробищата

Полицията е направила инспекция и арест от две транспортни средства до бургаските гробища. За това ни оповестиха наши читатели, които ни изпратиха и снимков материал.

По думите на очевидци има арестувани , а на място има два патрулни автомобила и полицейски бус. Това се е случило през днешния ден към обяд . На кръговото кръстовище са били спрени два автомобила – „ Мерцедес “ . Към момента управляващите не разкриват каква е повода за ареста .

Припомняме ви, че метаморфоза на придвижването на коли в региона на гробищния парк в Бургас беше въведена от 07:30 часа , а повода е отбелязване на Архангелова Задушница. Промените се постановиха поради обичайния напор от жители към парка .

Движението за коли е еднопосочно , като в гробищния парк се влиза през входа, който е до кръговото придвижване на изхода на града в посока Слънчев бряг, а ще се излиза през ул. „ Транспортна “. Пътният трафик по ул. „ Транспортна “ отклонява към бул. „ Димитър Димов “. Пропускат се единствено товарни коли и рейсове от градския и междуселищен превоз.

Полицейските чиновници бяха наоколо до пешеходните пътеки, като при нужда краткотрайно ще стопират придвижването за прекосяване на пешеходците .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР