Полицията арестува сина на известен пловдивски бизнесмен, съобщи "Марица" като

...
Полицията арестува сина на известен пловдивски бизнесмен, съобщи "Марица" като
Коментари Харесай

Екшън край Пловдив: Задържаха сина на шефа на Бор Чвор

Полицията арестува сина на прочут пловдивски предприемач, заяви "Марица " като се базира на свои източници. В първомайски квартал "Дебър " служители на реда спрели за инспекция "Мерцедес ". Оказало се, че зад кормилото е не какъв да е, а Борислав Минев - наследник на шефа на "Бор Чвор ".

Хора от Дълбок извор, където Минев живее, настояват, че си разрешавал много произволи, опирайки се на авторитетния бизнес на татко си и ситуацията му в обществото.

Често пъти младежът карал като играч всевъзможни първокласни возила с напълно затъмнени стъкла, а с държанието си показал, че никой не може да го спре да прави каквото си желае.

Хората от селото са сигурни, че Минев няма брошура, а продължава да кара.

Според "Марица " книжката му е била взета преди месец от служителите на реда в Чирпан. При рутинна инспекция на колата му, Минев отказал проба за дрога. Явно е съумял да резервира книжката си, с помощта на връзки и въздействие.



Като удостоверение идва решението на Административен съд-Стара Загора, с което е спряно предварителното деяние на заповедта на началника на РУ-Чирпан за отнемането на книжката до решение на въпроса за административно наказателната му отговорност.

Явно нямаше "тайната " да излезе нескрито, в случай че през вчерашния ден Минев не беше заловен още веднъж. Той профучал с гневна скорост от Поповица към Първомай, управлявайки кола със затъмнени стъкла. След като бил спрян и последвала инспекция, Минев е арестуван и отведен в районното, с цел да изясни за какво книжката му е още в него.

Младежът се държал надменно. Ченгетата решили да го тестват за дрога, само че Минев още веднъж не разрешил.

Припомняме, че единствено преди ден бе арестуван синът на различен прочут пловдивски предприемач - Ангел Батаклиев. Младежът опита да подкупи служители на реда с 30 лева.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР