Полицията арестува известният с провокативните си прояви Динко Вълев от

...
Полицията арестува известният с провокативните си прояви Динко Вълев от
Коментари Харесай

Арестуваха Динко от Ямбол, след като зашлеви, наплю и изхвърли от количка просещ мним инвалид

Полицията арестува известният с провокативните си прояви Динко Вълев от Ямбол.

 

Мярката е разследване от видеоклип, който самият Динко разгласява в обществените мрежи. На него се вижда по какъв начин голият до кръста Динко, прочут и като " ловеца на мигранти ", удря плесница на мъж в инвалидна количка, чиито крайници са покрити и се основава внушението, че са ампутирани от коленете надолу.

 

Динко се доближава с зов " Защо лъжеш, бе ", удря му плесница, пробва се да извади мъжа от количката жестоко и най-после я събаря и изважда индивида от количката, а събраните стотинки се пръсват пред хипермаркета в Равда, където се разиграва сцената.

 

През цялото време мнимият просещ мълчи. Динко - червени гащета и по джапанки - продължава да повтаря " Защо лъжеш, бе ", " Защо лъжеш, че нямаш крайници? ". Той принудително изправя дребния просещ от земята и го заплюва. После стартира да изяснява на минувач за какво се е държал по този начин.

 

В това време мъжът стартира да събира разпилените на земята стотинки, а Динко го удря по главата с " Няма да ги взимаш! " и указва чистачката да ги събере.

 

Служители от Районното ръководство на полицията в Несебър са се самосезирали поради видеото и са образували досъдебно произвеждане за хулигански дейности, показват от полицията.

 

36-годишният Вълев е арестуван за период от едно денонощие. Той е дал и пояснения за дейностите си.

 

Към момента продължава работата по определяне на просещия мъж, очевидци на хулиганските дейности, както и самоличността на снималото клипа лице. По случая е сезирана и Районна прокуратура - Бургас.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР