Полицейски сили продължават разследването на второто убийство в рамките на

...
Полицейски сили продължават разследването на второто убийство в рамките на
Коментари Харесай

Продължава търсенето на убиеца от Костенец

Полицейски сили не престават следствието на второто ликвидиране в границите на седмица в Костенец. Все още обаче няма резултат от издирването на Стоян Зайков. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов съобщи пред бТВ, че още не е доказана връзка сред убийството на съседа на търсения и Милена Шишкова.

Той разясни, че закононарушенията са осъществени с разнообразни оръжия. А последната жертва не е била в директен спор със Стоян, добави ст. комисар Николай Спасов, шеф на ОДМВР - София.

Вчера полицията откри тялото на мъж, който живеел в непосредствена непосредственост до дома на Зайков. 42-годишният Валентин Петров е бил погубен с ловна пушка. Мъжът е комшия и трети братовчед на търсения Стоян Зайков. Деляла ги една ограда.

Пред Trafficnews Валентин признал преди дни, че в случай че приказва пред камера, Зайков може да посегне на живота му. Допускал и, че може да се укрива на тавана на къщата му, без да знае.

Убитият мъж е и единият от разпитаните, след изгубването на Зайков. След следващото ликвидиране в Костенец, в издирването на причинителя се включи целият отряд за битка с тероризма и екипи на жандармерията. Специалните елементи започнаха подробно претършуване -  къща по къща.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР