Полицейска акция срещу продажбата и разпространение на наркотици в нощен

...
Полицейска акция срещу продажбата и разпространение на наркотици в нощен
Коментари Харесай

Служителка в нощен клуб: Полицията ме накара да наблюдавам как обискират чисто гола жена

Полицейска акция против продажбата и разпространяване на опиати в нощен клуб в Пловдив е била извършена през миналата вечер.

По думите на личния състав на дискотеката държанието на служителите на реда е било надменно както към тях, по този начин и към клиентите.

Служителка описа, че откакто е почнала снима видео с телефона си, представител на силите на реда се доближил към нея и я предиздвикал да изтрие килпа, с цел да не бъде арестувана и отведена в РПУ.

" Снимала съм единствено клиенти след тяхното категорично единодушие. Лица на служители на реда не съм снимала. Заплашиха ме, че в случай че не изтрия клипа, ще ме арестуват. Удариха ме през ръцете. Близо 400 души бяха проверявани и събличани в продължение на пет часа. Лично аз ще пусна тъжба ", уточни служителнката.

Нейна колежка добави, че служител на реда я спрял на паркинга и ѝ споделил, че ще би трябвало да бъде поемно лице.

" Обясни ми, че нямам право да откажа и в случай че откажа ще ми бъде формиран акт. Заведоха ме в районното, където трябваше да следя по какъв начин претърсват и обискират чисто гола жена... гледката беше потресаваща ", описа тя.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР