Полицайката Симона, която седя до шофьора-убиец Георги Семерджиев, скри всички

...
Полицайката Симона, която седя до шофьора-убиец Георги Семерджиев, скри всички
Коментари Харесай

Бомба в Lupa.bg: Полицайката-боклук Симона разказва публично как се изпразвали върху нея

Полицайката Симона, която седнал съм до шофьора-убиец Георги Семерджиев, скри всички фотоси в обществените си профили, само че Lupa.bg откри видео, в което тя сама споделя по какъв начин са се изпразвали върху нея и че не обичала да свършват върху лицето й... нищо, че имала очила. Кадрите са от присъединяване в състезанието " Мис Силикон " през недалечната 2018 година - конкурс, в който днешната блюстителка на реда с ненаситност е взела участие.

Във видеото тя дава на репортера Боби Стар, прочут с провокативното си държание, да опипа гърдата й, като даже сама натиска ръката му, с цел да стане по-качествено. Клипът е със заглавие " Най-развратната Мис Силикон в историята ". Симона споделя, че хванала гаджето си преди да си постави силикона: " Нали някой би трябвало да го заплати ", споделя с удовлетворена усмивка тя.

Палавницата признава във видеото, че няма неща, които не прави в секса. Веднъж дневно правила и анален секс.

Припомняме, че незабавно откакто починаха две млади девойки, полицайката Симона избяга от мястото на престъплението, вместо да помогне на хората и да види какви са вредите от безумието на приятеля си. Най-нагло дни след злополуката Симона написа, че съвестта й е чиста и даже се закани да съди хора и медии, които дръзнали да я упрекват.

Вижте скандалното видео:

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР