Полицаят от столичното 8-мо районно управление Владимир Владимиров остава в

...
Полицаят от столичното 8-мо районно управление Владимир Владимиров остава в
Коментари Харесай

Полицаят, ударил пиян няколко коли в столичния квартал Дружба, остава в ареста

Полицаят от столичното 8-мо районно ръководство Владимир Владимиров остава в ареста. Той беше арестуван в квартал " Дружба " откакто с персоналния си автомобил удари няколко други коли. Полевият тест беше позитивен за амфетамини.

В правосъдна зала през днешния ден се оказа, че съгласно кръвната проба Владимиров е карал с 2,45 промила алкохол в кръвта, само че резултатът за опиати е негативен. Въпреки това съдът реши, че Владимиров би трябвало да остане в ареста, защото откакто е аварирал се е опитал да избегне инспекция, в това число различен да поеме виновността за злополуката. Решението на градските съдии е дефинитивно е не предстои на обжалване, оповестява Българска национална телевизия.

Припомняме, че служителят на реда от столичното 8-о районно ръководство, упрекнат за шофиране след приложимост на алкохол и опиати, апелира мярката си неотклонение задържане под стража. Униформеният дава отговор, че на 9 октомври преди 21 ч. самокатастрофирал в паркирана кола. Тестът му за опиати е отчел амфетамини, споделиха от Прокуратурата. Пробата му за алкохол, дадена в болница, е 2,45 промила.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР