Полицай се самоуби само дни, след като привърженици на отиващия

...
Полицай се самоуби само дни, след като привърженици на отиващия
Коментари Харесай

Трагедия: Нова смърт на полицай след щурма на Капитолия

Полицай се самоуби единствено дни, откакто последователи на отиващия си президент Доналд Тръмп и екстремисти нападнаха Капитолия. Щурмът взе пет жертви, измежду които и полицейски чиновник, непосредствен на Хауърд Либенгуд.

„ Самоотверженият “ служители на реда, както сътрудниците разказват 51-годишния офицер, не издържал и ложил завършек на живота си, три дни след офанзивата.


Хауърд Либенгуд

Гус Папантанасиу, ръководител на профсъюза на полицията в Капитолия, удостовери, че Либенгуд е бил измежду ченгетата, отблъсквали протестите.

„ Това е втората гибел на офицер от USCP единствено за няколко дни, откакто служител на реда Брайън Синик почина в четвъртък вечерта от пострадванията получени по време на нападението над Капитолия “, сподели Папантанасиу.

Според разнообразни източници, Либенгуд е бил сломен от гибелта на сътрудника си Сикник, с който са работели дружно през последните 15 години. Сикник беше ударен по главата с пожарогасител, откакто последователи на Доналд Тръмп нахлуха в Капитолия, несъгласни с резултатите от Изборния лицей, който удостовери дефинитивно успеха на Джо Байдън.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР