Полицай от РПУ-Карлово е бил арестуван вчера по обвинение за

...
Полицай от РПУ-Карлово е бил арестуван вчера по обвинение за
Коментари Харесай

Полицай се заканва на свой колега: Ще убия теб и родителите ти

Полицай от РПУ-Карлово е бил задържан през вчерашния ден по обвиняване за закана за ликвидиране по време на скандал. Людмил Петров е в ареста за 24 часа, по случая е формирано следствено дело.

Петров имал връзка със своя колежка от същото районно, която пък от своя страна има дете от различен собствен сътрудник, с който живяла няколко години. Преди време родителите се разделили.

Вчера следобяд полицайката била в дома си в Сопот поради наложената карантина и се опитвала да направи нова регистрация на детето си в платформата за онлайн уроци. Момиченцето обаче потърсило помощ от татко си, който също се заел да прави регистрация. Влизайки по едно и също време в платформата, те по този начин и не съумели да записват детето. Тогава служителят на реда се обадил на щерка си и ѝ споделил да помоли майка си да спре, с цел да може той да я записва. Последвал гръмък скандал. По-късно Людмил Петров се отбил в дома на приятелката си, а тя споделила за спора. Последвало позвъняване от страна на Петров, съпроводено със съществени закани, предава историята TrafficNews.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР