Полицай от Охранителна полиция в Бургас трогна карантинирано семейство като

...
Полицай от Охранителна полиция в Бургас трогна карантинирано семейство като
Коментари Харесай

Полицай купи лекарства на семейство под карантина

Полицай от Охранителна полиция в Бургас трогна карантинирано семейство като им купи медикаменти. За „ човешката постъпка ” описа в обществената мрежа Красимира Краева, която написа „ Ще я бъде тая страна “, оповестява Нова тв.

В 8-я ден от карантината на фамилията й, по телефона персоналният доктор изписва на брачна половинка й втори антибиотик и до момента в който обсъждали разновидностите по какъв начин да купят медикаментите от аптеката по телефона позвънил служителят на реда от Второ РПУ-Бургас Милен Райков, с цел да извърши инспекция по съблюдаване на карантината.

Вместо формалната инспекция, той попитал имат ли потребност от нещо и като схванал казуса с персоналния си автомобил купил антибиотика и го занесъл на адреса.

„ Когато ми споделиха, че имат проблем, им обясних, че мога да им ги закупя аз. Обясних случая в аптеката и не ми отхвърлиха. Взех лекарството и го предадох на хората “, споделя Милен Райков.

Добавя, че е направил жеста, тъй като го е почувствал за вярно.

„ И аз съм минал през това. Изкарал съм две карантини. Това е един естествен жест. Биха го създали доста хора “, прибавя той.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР