Полицай е пострадал при масово сбиване в Дупница, съобщиха от

...
Полицай е пострадал при масово сбиване в Дупница, съобщиха от
Коментари Харесай

Полицай пострада при сбиване на роми

Полицай е потърпевш при всеобщо сборичкване в Дупница, оповестиха от полицията в Кюстендил. Инцидентът е станал през нощта на 25 против 26 декември, а сигналът за него бил подаден посредством тел. 112 в полицията в Дупница.

Масовото сборичкване станало на ул. " Отец Полихроний " в един от ромските квартали в града. " Пристигналият на местопроизшествието полицейски автопатрул открил гневна навалица от към 40 души, които не се подчинили на устните разпоредби на чиновниците за прекратяване на побоя ", сподели представителят на полицията Катя Табачка. Възпроизведени били предупредителни изстрели. По време на случая е потърпевш служител на реда.

Той бил ударен с корав предмет по главата и е бил настанен в локална болница с комоцио. Задържани са двама мъже - на 21 и 48 години, съпричастни към случая.

По случая е било формирано досъдебно произвеждане, известен е и дежурен прокурор, сподели Табачка.

Дисциплинарна инспекция пък е формирана в полицията в Кюстендил против чиновник на Министерство на вътрешните работи, създал изстрели със законно притежаваното си оръжие при случай на битова основа в с. Соволяно, община Кюстендил, сред локални поданици и техен прочут. Инцидентът станал през вчерашния ден следобяд.

Служителят на Министерство на вътрешните работи стрелял със стоп-патрони по входна врата на парцел на другите участници в абсурда.

Пристигналият на местопроизшествието полицейски екип е задържал стрелеца, а по случая е формирано следствено дело.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР