Полицай е бил нападнат в с. Галиче. По случая е

...
Полицай е бил нападнат в с. Галиче. По случая е
Коментари Харесай

Нападнаха полицай в с. Галиче

Полицай е бил атакуван в с. Галиче. По случая е почнало следствие, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
На 15 ноември към 16.40 часа е получен сигнал от 55-годишен гражданин на село Галиче за нанесен му побой от служител на реда в дома му. По време на диалога е получено позвъняване и от младши полицейски контрольор, който съобщил, че при връчването на призовка на 55-годишен от селото е бил атакуван от него.
При в началото осъществената инспекция е открито следното: Същия ден екип от двама служители на реда посетил адреса за връчване на призовка на мъжа, който при появяването им отправил псувни и нанесъл удар по врата на единия служител на реда. При опита да го удари повторно, мъжът паднал и блъснал главата си, прегледан е на място от пристигналия екип на Спешна помощ – Бяла Слатина, само че отказал да бъде отведен за лекуване.
Приведен е в районно управление (на МВР) - Бяла Слатина и предаден на прокурор за изясняване на случая. Започнато е бързо полицейско произвеждане, работата по изясняването на всички условия към случая продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР