Полицай Дж.Д.Типит е истинският убиец на президента Кенеди, сочи един

...
Полицай Дж.Д.Типит е истинският убиец на президента Кенеди, сочи един
Коментари Харесай

Полицай е истинският убиец на JFK, сочи ФБР

Полицай Дж.Д.Типит е същинският палач на президента Кенеди, сочи един от разкритите 3000 секрети документа на ФБР за покушението на 20-и век. Той е гръмнат 45 минути след гибелта на JFK от Лий Харви Осуалд.

Който пък е убит 2 дни по-късно от Джак Руби. Информацията е в отчет на сътрудник на службата на база показания на негов осведомител, който познава и тримата и е в съзаклятието с тях около общото им дело - антикастровската организация FPCC.

Припомняме, че когато полицията арестува Осуалд в кино, то е поради подозрително държание и незакупен билет, а не за убийството на Кенеди. Типит е бил началник на крайнодясното Джон Бърч Сосайъти и има данни за негова среща с Осуалд и Джак Руби в бара на последния.

Свидетели ги виждат Осуалд да си приказва като остарял прочут през прозореца на патрулката на Типит след гибелта на JFK, като секунди по-късно Осуалд убива служителя на реда с 3 изстрела. В различен от разкритите документи сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ в Москва рапортува, че руското разузнаване е разкрило връзка на вицепрезидента Линдън Джонсън в убийството.

Той наследява Кенеди в Белия дом. Самата Джаки Кенеди неведнъж споделя същата версия кой е поръчителят на убийството на брачна половинка й. Централно разузнавателно управление на САЩ побърза да засекрети още веднъж някои от разкритите от президента Тръмп документи.

В същото време внезапно започнаха арести по следствието за така наречен му съветски връзки, макар че както се разбра отчетът на някогашен офицер от английските служби, на който се основават изказванията, освен е менте, а за него бяха извадени документи за разплащане на 9,1 млн.долара от Хилари Клинтън и Наказателен кодекс на Демократическата партия.

Джулиан Асандж от Уикилийкс разгласи 100 000 $ премия за всеки, който му даде някой от засекретените отначало документи по покушението против президента Кенеди.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР