Полицаите трябва да могат да използват оръжие за самозащита при

...
Полицаите трябва да могат да използват оръжие за самозащита при
Коментари Харесай

ВМРО за случая с пребитите полицаи в Самоков: МВР е превърнато в репресивен орган без да защитава правата на служителите си

Полицаите би трябвало да могат да употребяват оръжие за самоотбрана при осъществяване на служебните си отговорности!

С този апел се обръща Вътрешна македонска революционна организация, откакто през днешния ден стана ясно, че двама служители на реда са били нападнати и бити в Самоков. Извършителите са престъпно проявени роми.

" От години приказваме за това, че липсва държавна политика за социализирането на този етнос. Само преди дни станахме очевидци на две набези над медици в същия този град. Къде е страната. Униформените чиновници са изцяло незащитени от страната. Министерство на вътрешните работи е превърнато в наказателен орган на актуалната власт, до момента в който правата и ползите на чиновниците са изцяло подценени ", пишат те в позицията си до медиите.

" Реформата по математически модел, без оглед на човешкия фактор и характерните обществени функционалности на Министерство на вътрешните работи, демотивацията, ниското възнаграждение, неналичието на електронно ръководство изкараха чиновниците в Министерство на вътрешните работи на улицата. Затварянето на РУП в проблематични региони с растяща циганска престъпност е другият значителен проблем, който настоящето управление на Министерство на вътрешните работи не регистрира. Това е изострен публичен проблем, който напълно скоро ще ескалира до размери, които страната няма да може да овладее. Ето че пристигна и моментът да напомним на обществото за направената от сегашния почетен ръководител на Вътрешна македонска революционна организация, тогавашен вицепремиер и министър на защитата доктор Красимир Каракачанов и екипа на Вътрешна македонска революционна организация така наречен Циганска идея още през 2019 година Тя пристигна в миг, откакто необразовани братя роми пребиха военнослужещ на Богоявление, тъй като си е разрешил да им направи забележка, че нарушават публичния ред ".

" Толерантността на либералите, овладели страната последните 3 години, обаче ни докара до тук. До това да бъдат бити и унижавани лекари и служители на реда от една несоциализирана маса, от която същите тези новолиберали печелят милиони посредством НПО-та, които настояват, че работят с тях и ги „ интегрират “. Хайде стига! Ние от Вътрешна македонска революционна организация настояваме за повече права на служителите на реда при осъществяване на служебните им отговорности. Те би трябвало да могат да употребяват оръжие и жива мощ, с цел да защитят обществото и личният си живот. И страната би трябвало да узакони това и да стои зад тях "

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР