Полицаи заловиха двама пияни младежи във Врачанско, съобщиха от областната

...
Полицаи заловиха двама пияни младежи във Врачанско, съобщиха от областната
Коментари Харесай

На градус! Тикнаха в изтрезвителното къркани шофьори от Врачанско

Полицаи заловиха двама пияни младежи във Врачанско, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Вчера следобед в село Вировско катаджии от районното във Враца стопират за инспекция лек автомобил „ Мазда 323 “ без регистрационни табели, ръководен от неправоспособния И.А.Р. на 18 години от град Бяла Слатина. При осъществената инспекция за приложимост на алкохол, дрегерът регистрира централизация на алкохол в издишания въздух 1.61 промила.
На И.А.Р. е публикуван ваучър за здравно проучване и му е формиран акт. В следствие момчето е отказало да даде кръв за лабораторен разбор, в резултат на което то е арестувано в районното във Враца за период до 24 часа. По случая е формирано бързо произвеждане.
По-късно през нощта, към 3.20 часа край село Баница, катаджии стопират за инспекция кола марка „ Нисан Примера “, ръководена от 21-годишния Д.И.С. Шофьорът спрян за инспекция се оказал също недееспособен. При осъществената с дрегер инспекция за алкохол са регистрирани 1.52 промила в издишания въздух. На лидера е формиран акт и му е публикуван ваучър за здравно проучване. Той, сходно на гореспоменатия И.А.Р, отказал да даде кръв за проба, заради което е арестуван за период до 24 часа. По случая е стартирано произвеждане
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР