Полицаи са иззели 43 куб. м незаконно придобити дърва за

...
Полицаи са иззели 43 куб. м незаконно придобити дърва за
Коментари Харесай

Иззеха незаконни дърва от две видински села

Полицаи са иззели 43 куб. м нелегално добити дърва за огрев в село Долни Лом. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Видин.

Сигналът е бил подаден през вчерашния ден в 10.00 часа в РУ-Белоградчик от горски контрольор алармирал за открито в Долни Лом полуремарке, натоварено с дървен материал, немаркиран по съответния ред. При огледа на място, в региона на някогашния икономически двор в селото, полицейски чиновници открили полуремарке с врачанска регистрация, натоварено с към 43 куб.м дърва за огрев – немаркирани с контролна горска, общинска или индустриална марка. Дървесината и полуремаркето са конфискувани, по случая е формирано досъдебно произвеждане.

Към 11.30 часа горски контрольор още веднъж алармирал в полицията за еднакъв случай – открит в Чупрене товарен автомобил с видинска регистрация с немаркирани дърва. При последвалия оглед, в паркиран в някогашния икономически двор товарен автомобил МАН с прикачено ремарке, служителите на реда открили натоварени към 38 куб.м. дърва – немаркирани с контролна горска, общинска или индустриална марка. Превозното средство и дървесината са конфискувани, по случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР