Полицаи от Пето РУ са задържали мъж, който се опитал

...
Полицаи от Пето РУ са задържали мъж, който се опитал
Коментари Харесай

Мъж опита да подкупи полицаи, друг тръгна да ги бие

Полицаи от Пето районно управление (на МВР) са задържали мъж, който се опитал да ги подкупи. Това се е случило през вчерашния ден, към 16.40 часа. Тогава чиновници на районното ръководство подхванали инспекция на лек автомобил „ БМВ “, спрян край жилищен блок в квартал „ Тракия “.

В колата били 35-годишният лидер и пътничка, които не носели документи за идентичност. За да избегне възможната глоба, мъжът подхвърлил в патрулния автомобил две банкноти с номинал от 50 и 20 лв..

За оферти рушвет пловдивчанинът е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа, а против него е стартирано бързо произвеждане по член 304 от Наказателния кодекс, съгласно който сходни нарушавания се санкционират с отнемане от независимост до шест години и санкция до пет хиляди лв..

В различен случай, чиновници на реда от Второ районно управление (на МВР) са задържали юноша, който оказал опозиция и се опитал да ги бие. Инцидентът е станал към 22.30 часа нощес. Тогава патрул на Оперативна програма „ Общинска защита “ изискал подпомагане от полицията поради зародил спор с млад мъж във очевидно несъответстващо положение наоколо до Цар Симеоновата градина. 

Пристигналите на място служители на реда били посрещнати с експанзия от 23-годишния причинител, който нанесъл удари по единия от униформените. Спрямо младия мъж е взета 24-часова мярка за неотклонение. Предстои материалите по формираното бързо произвеждане да бъдат импортирани в прокуратурата.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР