Полицаи от Карлово заловиха след гонка непълнолетно и неправоспособно момче

...
Полицаи от Карлово заловиха след гонка непълнолетно и неправоспособно момче
Коментари Харесай

Полицаи от Карлово заловиха 15-годишен водач след гонка, близките му предложиха подкуп

Полицаи от Карлово заловиха след гонка малолетно и неправоспособно момче зад кормилото на лек автомобил. Арестувани са татко му и вуйчо му, пробвали да подкупят униформените по време на инспекцията, осведоми Министерство на вътрешните работи.

Около 1,30 ч. през днешния ден при работа по сигурност на придвижването на Подбалканския път, в региона на село Анево полицейски екип подал сигнал за прекъсване на лек автомобил " Мицубиши ". Вместо да извърши разпореждането, водачът на колата ускорил и траял в посока Сопот, където след минути бил спрян наложително от последвалия го автопатрул. Проверката открила, че зад кормилото е младеж на 15 години, който вози доста пияните си татко и вуйчо.

Единият от мъжете предложил на униформените пари за почерпка, а другият напряко подхвърлил в патрулната кола банкнота от 50 лв., с цел да прикрият случая. Извършителите на действието са отведени за едно денонощие в полицейския арест. По случая е формирано бързо произвеждане. На родителя е формиран акт, че е позволил шофирането на неправоспособния си наследник, а регистрационните табели на автомобила са отнети.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР