Политологът проф. Мария Пиргова с гореща прогноза за бъдещия кабинет.Виждам

...
Политологът проф. Мария Пиргова с гореща прогноза за бъдещия кабинет.Виждам
Коментари Харесай

Политолог с гореща прогноза! Това ли е следващото правителство?

Политологът проф. Мария Пиргова с гореща прогноза за бъдещия кабинет.

" Виждам блестящия ход на Борисов през днешния ден, само че се тормозя, че ГЕРБ отиде в програмата си извънредно надясно, искайки да удовлетвори всички критерии за Еврозоната. Това значи рестрикции, налагане на невисок бюджетен недостиг. Следва стягане на коланите. Ще се оформи доста дясна коалиция.  Виждам държавно управление от ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия ", разяснява тя в ефира на България Он Ер.
-->

" Ситуацията е комплицирана, с цел да се подхожда постепенно и деликатно, само че кабинет ще има. Борисов е подготвен с оферти. Да, той ще сложи условия, желае да направи кабинет от партии. Предполагам, че другите участници в Народно събрание ще бъдат по настроени за механически, експертен или различен тип кабинет, в който могат да се причислят и " Продължаваме промяната - Демократична България ". Има няколко болшинства ", сподели още тя.

" Партиите са разграничени лобита. Електоратите, които отидоха да гласоподават, са клиентели - хора, които имат някакъв интерес тъкмо тази партия да завоюва ", счита проф. Пиргова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР