Политиката на България и интересите на международния туроператор Томас Кук

...
Политиката на България и интересите на международния туроператор Томас Кук
Коментари Харесай

"Томас Кук" насърчи България да привлича по-платежоспособни туристи

Политиката на България и ползите на интернационалния туроператор " Томас Кук груп " (Thomas Cook Group) съответстват: кабинетът желае да развива страната като конкурентна целогодишна туристическа дестинация и компанията да влага във висококатегорийни хотели за привличането на по-висок клас туристи.

Това заяви пресцентърът на Министерския съвет след среща сред министър- ръководителят Бойко Борисов и основният изпълнителен шеф на Питър Фанкхаузер.

Фанхаузер е България по покана на министъра на туризма Николина Ангелкова.

Създадената през 1841 година компания през днешния ден има 19 млн. клиенти и ръководи под шест марката разнообразни по категория и профил хотели и курорти в целия свят. Пред шефа на международния туроператор Борисов е уверил, че държавното управление работи интензивно за одобряването на България като конкурентна и целогодишна туристическа дестинация. Полагаме целенасочени старания да представим пред света нейната уникалност – богатото й културно-историческо завещание и забележителни естествени дадености ", е споделил Борисов.

Той е показал, че задачата е да се развиват освен обичайните морски и зимен туризъм, само че да се използвапотенциалът на балнео- и спа курортите, на културния и ловния туризъм.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР