Политическият дебат между БСП и ГЕРБ е много остър, но

...
Политическият дебат между БСП и ГЕРБ е много остър, но
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова: Дебатът между БСП и ГЕРБ е остър, но в него има много смисъл

Политическият спор сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ е доста изострен, само че в него има доста смисъл. Това съобщи в изявление за предаването " Нещо повече " по стратегия " Хоризонт " политическият психолог проф. Антоанета Христова :

Двете мощни политически партии, които сега са най-големи в ляво и дясно, са в деен спор. Ние ги следим. Ние оценяваме умеенето им и професионализма им във връзка с политическото им държание и в последна сметка можем да избираме. Това уедряване на лявото и дясното е в изгода за гласоподавателя.

От самото начало на този мандат ръководството на ГЕРБ се намира в кръгова защита. Това сподели пред " Хоризонт " политологът Борис Попиванов  Борис Попиванов

Това държавно управление непрекъснато бива атакувано от всички направления и бива атакувано най-много заради аргументи, идващи от самото него, тъй като забележителна част от свадите, които се създават, не са резултат от опозиционна преднамереност, а произтичат от самия темперамент на това ръководство, от тази несъразмерна централизация на власт. ГЕРБ сега припомня на ръководството на Иван Костов през 2001 година, когато имаше пропуквания от кавги по периферията, разпадания на структури и разнообразни отзиви, противоречащи на генералната линия.

Цялото изявление с проф. Антоанета Христова и Борис Попиванов можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР