Политическите различия винаги с апредизвиквали ескалация на напрежение, но рядко

...
Политическите различия винаги с апредизвиквали ескалация на напрежение, но рядко
Коментари Харесай

Бразилски политици се скараха, а накрая решиха спора на ММА ринг пред пълни трибуни ВИДЕО

Политическите разлики постоянно с апредизвиквали ескалация на напрежение, само че рядко водят до същинска физическа кавга. На неповторимо шоу станаха очевидци феновете във физкултурен салон в град Борба, намиращ се на 90 км. от столицата на щата бразилския щат Амазонас - Манаус.



Един против различен в брутална ММА борба се изправиха кмета на града Симао Пейшото и някогашният му консултант Ерениу да Силва. Да Силва, прочут с прякора Мирико, се ядоса, че кметът не е покровител на построяването на аквапарк на река Мадейра. Той назова Пейшота " разяден лъжец ", което докара до ексалация на напрежението.

Кметът на град Борба одобри предизвикването и разгласява видео, на което се вижда готовността му да победи своя съперник с удар в дланта. " Покажи си лицето! ", сподели градоначалникът.



Впоследствие Пейшото смекчи тона, откакто жителите на града обявиха, че считат държанието му неприлично за кмет. Той обаче уверие, че е подготвен да взе участие в борба, в която ще има правила. " Аз не съм махленски войник... аз съм кмет на община Борба. Ако той в действителност желае да се бие... ние сме подготвени да се бием... аз постоянно съм бил победител ", сподели кметът в формалната си фейсбук страница.



Така борбата се състоя на 12 декември във физкултурния салон на локалното учебно заведение. Там бе построена клетка и двамата влязоха в битка по разпоредбите на ММА. На трибуните нямаше нито едно свободно ямсто, а билетите се плащаха.

Пейшото влезе в залата, съпроводен от помощници, носейки черно покривало с надпис " Исус ". Той погледна заплашително своя съперник.

39-годишният Пейшото се оправи по-добре с ударите с ръце, до момента в който 45-годишния да Силва разчиташе на лоу кикове. В първия рунд кметът събори противника си, а препълнената зала изрева, само че Мирико съумя да се изправи. Да Силва продължи да удря краката на Пейшото и в края на последния трети рунд кметът имаше проблеми да стои на краката си. " Той едвам ходеше ", написа уебсайтът на BNC Amazonas. Въпреки това Пейшото завоюва със съдийско решение.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР