Политическите партии и коалиции не постигнаха съгласие за състав на

...
Политическите партии и коалиции не постигнаха съгласие за състав на
Коментари Харесай

ЦИК взема решение за състава на РИК-Враца

Политическите партии и обединения не реализираха единодушие за състав на Районна изборна комисия - Враца за производство на избори за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители на 14 ноември.
На извършените от регионалния шеф на област Враца Иван Сълов съвещания представителите на партиите и обединенията бяха известени, че общият брой на членовете на РИК е 13, като съотношението сред партиите и обединенията е: Политическа партия „ ИТН “- 3 членове, Коалиция „ ГЕРБ-СДС “- 3 членове, Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ - 2 членове, Политическа партия „ Движение за права и свободи “- 2 членове, Коалиция „ Демократична България - обединяване “- 2 членове, Коалиция „ Изправи се БГ! Ние идваме “- 1 член.
Политическите представители направиха своите оферти за членове на РИК, само че след извършените диспути не се реализира единодушие за ръководител, зам.-председатели и секретар на РИК, по тази причина решението за състава на комисията отива в ръцете на Централната изборна комисия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР