Политическите неразбории в новия парламент не застрашават дейността на Община

...
Политическите неразбории в новия парламент не застрашават дейността на Община
Коментари Харесай

Тодор Попов: Политическите сътресения не застрашават дейност...

Политическите неразбории в новия парламент не заплашват активността на Община Пазарджик, както и на останалите български общини. В това увери през вчерашния ден кметът на Пазарджик Тодор Попов в изказване пред общинските съветници.

„ Хората са изплашени и комплицирани от протичащото се, а с дейностите си националните избраници не вършат нужното те да се успокоят, сподели кметът. Затова смятам, че е редно да кажа, че всички тези неща, които се одобриха – мораториум и по този начин нататък, по никакъв метод не въздействат директно или индиректно на работата на общинските администрации, всички действия са обезпечени. Няма да има проблеми с прехвърлянията и с всички планове, които ние сме почнали. Така че желая всички поданици, чиновници и наши сътрудници да са спокойни “.

Попов добави, че към този момент е определен реализатор за „ Балона “, от средата на май се чака да стартира работата и по новото улично осветяване. По думите му, до 21 май ще бъдат завършени течащите сега улични поправки. Предстои избор на реализатор и за Западния обход.

Неговата прогноза е, че няма нищо ужасно даже да се стигне до предварителни избори и в случай че националните избраници проявят здрав разсъдък, няма да има съществени стопански разтърсвания. Но в случай че политическата рецесия продължи до края на годината, може да се чакат проблеми.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР