Политически лидери отправиха поздравления за новата 2023 година. С видеоклип в

...
Политически лидери отправиха поздравления за новата 2023 година.
С видеоклип в
Коментари Харесай

Ето какво ни пожелаха политическите лидери за 2023 година

Политически водачи насочиха поздравления за новата 2023 година.

С видеоклип в профила си във Facebook поздравления за 2023 година насочи водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Пожелавам ви здраве, здраве и отново здраве, споделя Борисов.



Вчера пожелания за новата година написа и съпредседателят на " ". 

„ Не беше лесна година: войната, която се случи близо до България, инфлацията, привнесена извън също, само че се случиха и доста хубави неща и не би трябвало да ги забравяме и пропущаме “, съобщи Петков, облечен в екип, запътвайки се към морето. Сред тях той изброи намирането на дребния Сашко в Перник, присъединяване на хиляди доброволци в карловско за превъзмогване на последствията от наводненията.
 



Председателят на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, пожелава здраве и благоденствие, мир и разцвет. 

Изминалата година беше година на следващото тестване пред всички нас като общество и страна, тя върна кошмара на войната в Европа и сътвори неустановеност пред мирното бъдеще на човечеството повече отвсякога в най-новата ни история. И в това време всички тези бедствия, рецесиите, пандемията, човешкото страдалчество ни дават и поредна опция да се поучим от грешките си и да създадем верните избори и като общество да се оправим с разединението, разделянето и опълчването, написа Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

Нека посрещнем новата 2023 година с по-голяма вяра за обединяване и работа с общи старания в името на по-доброто ни бъдеще, пожелава ръководителят на.

Поздрав с думите: " За доста години, братя българи! Живи, здрави и кой ни ненавижда, под нас да лази! ", насочи и водачът на " ".



Изпращаме 2022 година - сложна и предизвикателна година. Родината ни беше изправена пред тествания, българските фамилии понесоха тежестта на рецесиите, само че постоянно в сложни моменти сме показвали силата на българския дух, показва ръководителят на в приветствен видеоклип.

" Нека посрещнем 2023 година с религия, вяра и увереност, че можем да я създадем дружно по-добра. Пожелавам да спрем войната и да има мир, да има успокоение и сигурност, във всеки български дом да има топлота, обич и съгласие ", показва Нинова. 

" Нека да е честита, мирна, здрава и плодородна 2023 година ", декларира. 



" Бъдете здрави, свободни и мечтаещи хора! Да бъдем признателни, че България е част от свободния и либерален свят. Нека дружно превърнем родината си в съвременна европейска страна! Да ценим нежната си народна власт и да оказваме помощ на тези, които водят война за своята независимост ", отбелязва в пожеланията си съпредседателят на " " (ДБ) Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има.



Пожелавам през новата година да бъдем безкомпромисни към лъжата. Да намерим пътя към истината. Да бъдем заобиколени от открити хора. Да стигнем до верните решения в името на нашите фамилии, общество и Родина, написа водачът на " ".

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР