Политическата ситуация е логическо следствие на поведението от последните няколко

...
Политическата ситуация е логическо следствие на поведението от последните няколко
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Г-н Минчев става жертва на мафията, задкулисието, корупцията

Политическата обстановка е логическо разследване на държанието от последните няколко месеца, съобщи от парламентарната естрада водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на дебатите за предварителното премахване на Никола Минчев.

Той съобщи, че дебатът в Народно събрание през днешния ден не за качествата на Никола Минчев, а е политически.

" Г-н Минчев става жертва на мафията, задкулисието, корупцията и всички тези неистини, които слушаме към този момент няколко месеца ", добави той.

Движение за права и свободи се сътвори в доста комплицирана обстановка и 32 години носи национално виновна политика в България. Различни хора минаха през терена на политиката и заемаха разнообразни длъжности, само че Движение за права и свободи не изневери на своята задача, съобщи Карадайъ.

По думите му разнообразни участници в политиката са прибягвали до разнообразни приоми, с цел да " обитават на политическия терен ".

" И тогава към този момент търсят опълчването, омразата и разделянето. А в противен случай - с разделяне разцвет няма по какъв начин да има. Отговорната политика е да се сплотява нацита и да се ръководи, да се води към по-добро. Времената са спешни ", акцентира Карадайъ.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР