Политическата криза е резултат на ключови проблеми в политическата система.

...
Политическата криза е резултат на ключови проблеми в политическата система.
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Смисълът на коалицията е да спре безчинствата на ГЕРБ и Пеевски

Политическата рецесия е резултат на основни проблеми в политическата система. Гласуването на жителите за три разнообразни нови и незнайни партии демонстрира, че в българската нация надвива инстинктът за триене на билетчета, че в този момент ще ни излезе шансът . Това разяснява пред Българска национална телевизия водачът на " Движение 21 " Татяна Дончева. Тя посочи, че е била част от " Изправи се.бг, Ние идваме ", която била в близки връзки с Политическа партия по време на изборите и не й е известно връзките да са развалени, само че посочи, че те не са решили да оповестяват по-широка поддръжка с партии.

Дончева разяснява четворната коалиция, като я дефинира като изправена пред съществени проблеми.

Елиминирането на ГЕРБ значи обединяването на доста политически сили, които не са в един набор, считам, че във времето се постановиха концепциите на " Движение 21 ", които сме пропагандирали, добави още тя. Но изиска да се прави разлика сред нея и политическата й реализация.

Дончева счита, че нацията в този момент би трябвало да прояви самообладание към обединението - и към законодателната, и към изпълнителната власт.
 Кирил Петков е за разговор, само че и държи на водачеството си
Кирил Петков е за разговор, само че и държи на водачеството си

Не смята, че в обединението в този момент има пробойни

Мога да кажа, че това е последният парламент на Слави Трифонов, Има Такъв Народ към този момент няма за какво да влязат във властта, съобщи Дончева. Тя не е видяла да стартират нови хрумвания.

При комплицираната коалиция тя счита, че няма по какъв начин в обединението всички да са удовлетворени, само че Българска социалистическа партия и Демократична България, да вземем за пример, вземат участие в държавно управление, което им дава опция за политическо въздействие. Разпределянето на парите е в Асен Василев и Даниел Лорер, Корнелия Нинова и Христо Иванов са приели това, Демократична България имат опция да развиват правосъдната промяна, уточни разпределението Дончева.

По нейни думи смисълът на промяната е: , това не може да остане без отмъщение, би трябвало да има откриване, това изисква обвинителен уред, с друга конструкция, не може армията на Бойко Борисов да продължава да търси закононарушенията на ГЕРБ и да ги санкционира. Няма значение кой на какъв шут се прави сега, когато има хора с ясно схващане, че би трябвало да извадят историите на ГЕРБ, с цел да не си намерения никой, че по-късно може да вземе властта и да я упражнява по този метод, проучва Татяна Дончева. В тази връзка тя уточни, че вътрешният министър Бойко Рашков е мощно нужен.
 Дикме: Като заскърца обединението, Движение за права и свободи ще даде глас
Дикме: Като заскърца обединението, Движение за права и свободи ще даде глас

Мирослав Севлиевски: Трябват решения, които не са прилагани до момента

Политическа партия имат сериозен експертен капацитет в региона на стопанската система и финансите, само че и мат и " бели петна и места ". Трябват експерти в опазването на здравето, енергетиката, районното развиване, екологията и така нататък Има проблем с попълване на ПГ със експерти по тематики, уточни Татяна Дончева, давайки образец с приемането на.

Трябва да се приготви промяната на Висш съдебен съвет и да се смени основният прокурор, безапелационна е Татяна Дончева. На въпроса има ли президентът министри, Дончева, сподели, че това е незнайно и даде образец, че Жельо Желев и Георги Първанов са имали.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР