Политическата кариера на Бойко Борисов върви надолу, което сочи към

...
Политическата кариера на Бойко Борисов върви надолу, което сочи към
Коментари Харесай

Проф. Александър Маринов: Кариерата на Борисов върви надолу и е към своя край

Политическата кариера на Бойко Борисов върви надолу, което сочи към близкия ѝ край. Това съобщи политологът проф. Александър Маринов пред " Фокус ".
По думите на политолога Борисов е в политиката не от 20, а от 15 години, защото позицията на основен секретар на Министерство на вътрешните работи не е политическа.
 Симов: Нещото с джипа през днешния ден обикаля из Хасковско, а страната ни е натровена от неистини Симов: Нещото с джипа през днешния ден обикаля из Хасковско, а страната ни е натровена от неистини
" Нещото с джипа през днешния ден обикаля из Хасковско. Пуснах си с книжовен боязън СевдаТВ, с цел да чуя следващите мисли на Първия държавен и празненство...
„ Вярно е, че той беше нехарактерен основен секретар. Тоест, съсредоточаваше огромен медиен интерес и трансформира тази строго професионална позиция в нещо като шоубизнес. 15 години също е задоволително като време.
Според мен другите интервали от активността му би трябвало да се проучват поотделно. Например, като кмет на София в двата му полумандата и по-късно като министър-председател. Могат да се проучват по доста индикатори тези години. Според мен най-ясната оценка се дава от публичното доверие и утвърждение “, добави проф. Маринов.
„ Вероятно си спомняте, че когато стана министър-председател за първи път се ползваше с доста високо утвърждение, със мощно позитивен показател на доверие. Някъде над 60 към 20, на моменти е стигал и до по-големи стойности.
Сега обстановката е тъкмо противоположната – 20% утвърждение и доверие, 60% отрицание. При това става дума за един развой, който не е толкоз нов “, разяснява проф. Маринов и уточни, че в една политическа кариера са значими резултатите, които засягат хората, а не тяхното медийно отразяване. Според него политическата кариера на Борисов неотскоро върви надолу.
 Борисов не се яви на делото, което Мая Манолова заведе против него за клюка Борисов не се яви на делото, което Мая Манолова заведе против него за клюка
Премиерът Бойко Борисов не се яви на съвещанието по делото, което Мая Манолова заведе против него за клюка. Следващото съвещание е нас...
„ Резултатите стават все по-плачевни за българското общество. Това сочи близкия завършек на политическата кариера на Борисов “, сподели още проф. Александър Маринов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР