Политическа партия ВОЛЯ изпрати своя позиция до медиите във връзка

...
Политическа партия ВОЛЯ изпрати своя позиция до медиите във връзка
Коментари Харесай

ВОЛЯ: Полицаите опазиха реда и здравето на хората

Политическа партия " ВОЛЯ " изпрати своя позиция до медиите по отношение на вчерашните митинги, по време на които бяха задържани над 60 души, а над 100 чиновници на реда постраха от хвърлени предмети, пиротехнически средства и самоделни устройства.
Ето какво декларират от партията на Веселин Марешки:
 Кръстина Таскова: Стига към този момент опити на гърба на народа! Кръстина Таскова: Стига към този момент опити на гърба на народа!
Ние от ВОЛЯ споделяме – стига към този момент опити на гърба на народа. Време е експертите, същинските родолюбци, неопетнените в...
" Снощният бунт не беше израз на гражданско общество и на свободната воля на протестиращите. Това беше война против държавността и институциите. Метежниците се пробваха да трансфорат служителите на реда в пушечно месо! Организаторите на митингите демонстрираха, че не могат да носят отговорността да водят хората. Самите те дефинираха митинга си като „ скотщина ”.
Поздравяваме Министерство на вътрешните работи и всички служители на реда, които бяха на площада и които с професионализма си съумяха, макар извънредно комплицираната конюнктура, да запазят здравето на хората! Съпричастни сме с всеки един чиновник на реда и ги поддържаме в напъните им да защитят конституционните права на по-голямата част български жители, които не желаят блокади и безредици! "
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР