Политическа партия Средна европейска класа също няма да участва в

...
Политическа партия Средна европейска класа също няма да участва в
Коментари Харесай

Още една формация напусна коалицията ПП-ДБ

Политическа партия " Средна европейска класа " също няма да взе участие в коалиция с ПП-ДБ на идните предварителни парламентарни избори. Това излиза наяве от известие, оповестено на интернет страницата на партията. 
 
В позицията си от партията изясняват, че присъединението им към ПП-ДБ било за да бъдат реализирани промени и промени в " контраст на модела на ГЕРБ и Движение за права и свободи ". 
 
" Решението на ПП-ДБ да сплоти старания с ГЕРБ и Движение за права и свободи потвърдиха, че по този метод не могат да се опълчват на техния циничен модел ", декларират от политическата мощ.
 
" Ние от Средна Европейска Класа, като политическа партия, постоянно сме били прецизни в правилата си и поредни в дейностите си. Считаме, че нашите полезности не могат да бъдат променяни и взаимната работа с този състав на ГЕРБ и Движение за права и свободи за нас е невъзможна ", написа още в позицията.
 
От " Средна европейска класа " декларират, че в идващите дни ще се организира съвещание, на което ще бъде взето окончателното решение по отношение на участието
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР