Платформата за отдаване на жилища под наем подписа конвенция с

...
Платформата за отдаване на жилища под наем подписа конвенция с
Коментари Харесай

Airbnb обяви война на проституцията по време на Олимпиадата в Париж

Платформата за отдаване на жилища чартърен подписа спогодба с MIPROF - държавна организация, натоварена със отбраната на дамите от принуждение и битката с трафика на хора, заяви френската организация.

" Въпреки че сходни произшествия са необичайност спрямо броя на резервациите, посредством това дълготрайно съдействие Airbnb се ангажира да поддържа напъните на промишлеността и управляващите да сложат завършек на употребата и трафика на хора ".

Това се споделя в изказване на платформата, изпратено до Агенция Франс Прес. В него се показва, че Airbnb ще обърне особено внимание на възможното потребление на жилища чартърен за полови услуги.

Наред с напъните за повишение на осведомеността на наемателите Airbnb и MIPROF обявиха, че са съставили " управление за виновни пасажери ", което да им помогне да разпознават признаците на употреба или трафик на хора , които се правят в постройката или квартала, където са отседнали.

MIPROF съобщи, че ще изпрати екипи в помощ на Airbnb, която от своя страна даде обещание да ускори съдействието си с полицията и правосъдната система.

" Тази спогодба с Airbnb е значима, като се има поради централната ѝ позиция в туристическата промишленост ", се споделя в изказването на генералния секретар на MIPROF, Роксана Марачиняну.

Марачиняну, някогашен министър на спорта, още в края на предходната година предизвести, че по време на Олимпийските игри съществува " нараснал риск " от трафик на хора и че държавното управление би трябвало да изпрати " ясно и изрично обръщение " на трафикантите.
 Десетки проститутки проведоха митинг пред Народното събрание в Берлин
Десетки проститутки проведоха митинг пред Народното събрание в Берлин

В Германия проституцията е легална и контролирана

През декември Роксана Марачинян съобщи пред Агенция Франс Прес, че хотелите към този момент са бдителни във връзка с проституцията на тяхна територия.

Тя съобщи, че паниката е обвързвана с " проституцията в домовете, в жилищата " .

Полицията в няколко страни е открила, че половите служащи и сводниците избират краткосрочни наеми, в това число в Airbnb, защото те оферират повече поверителност, в сравнение с хотелите.

Въпреки че проституцията остава законна във Франция , пазаруването на полови услуги беше криминализирано през 2016 година, което разреши преследването на клиентите. Сутеньорството и обществените домове са противозаконни от десетилетия .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР