Политическа партия Продължаваме промяната“ осъжда критиките на председателя на парламентарната

...
Политическа партия Продължаваме промяната“ осъжда критиките на председателя на парламентарната
Коментари Харесай

ПП осъдиха думите на Пеевски за Денков, той отвърна

Политическа партия „ Продължаваме промяната “ осъжда рецензиите на ръководителя на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски към премиера акад. Николай Денков, както и неговата неверна самопреценка за ролята му в страната. Това се показва в позиция на партията, публикувана от пресцентъра ѝ. 

„ Не нападателният ПР и имитацията на мощ, а вдишване на отговорност за ръководството извади страната от порочния цикъл от несполучливи избори, даде и ясна стратегия и посока за работа, обърка и затрудни създаваните с години схеми на зависимости “, показват в позицията си от „ Продължаваме промяната “.

От партията означават, че не престават да извършват задачите си макар всички провокации.

В намерено писмо до министър-председателя Николай Денков Делян Пеевски съобщи, че следи управническа беззащитност за справяне с " климатично предизвикателство снеговалеж ". По-късно в коридорите на парламента Делян Пеевски сподели, че задачата на рецензиите му към премиера е той „ да почне да си прави работата “. 

" Премиерът Николай Денков не може самичък да се отбрани, той има потребност от батковците му от Политическа партия - Кирил Петков и Асен Василев, те го пазят. Нека почтено те да заемат премиерското място, за какво са го пратили това немирно момченце да си играе с играчките в този кабинет ", това съобщи ръководителят на ПГ та Движение за права и свободи Делян Пеевски и добави: " Денков не знае по какъв начин да ръководи, той си отива след 3 месеца, тази тематика е завършена ". 

По думите на Пеевски оценката за премиера са я дали хората, на фона на комплицираната снежна конюнктура и към момента обитаеми места, които са без ток. 

" Това е цялостен неуспех ", добави той. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР