Политическа партия ГЕРБ е регистрирала Таня Христова като кандидат за

...
Политическа партия ГЕРБ е регистрирала Таня Христова като кандидат за
Коментари Харесай

ГЕРБ регистрира Таня Христова за кандидат за кмет на Габрово

Политическа партия ГЕРБ е записала Таня Христова като претендент за кмет на община Габрово за идните локални избори на 29 октомври. Това оповестиха от пресцентъра на местнатаорганизация на партията.

„ Благодарение на доверието на жителите на община Габрово, вървяхме дружно, преминахме през компликации, паники и провокации, изключително последните три години, през които се справяхме в условия на тежка здравна, икономическа и политическа рецесия, само че дружно постигнахме нови триумфи за Габрово. Габрово има единствено веднъж напред – пътят на европейското развиване и заслужава да продължи по него. Взех следващото мъчно решение в персонален проект в името на тази идея ”, сподели Таня Христова.

В листата с претенденти за общински съветници от ГЕРБ влизат представители на гражданското общество, специалисти, потвърдени експерти – адвокати, икономисти, финансисти, преподаватели, бизнесмени и млади амбициозни хора. В листата на ГЕРБ свое посланичество имат и Съюз на демократичните сили, и КОД.

Водач е кметът Таня Христова, следвана от ръководителя на Общинския съвет Климент Кунев, общинският началник на ГЕРБ Добромир Проданов, заместник-кметът Невена Минева. В листата влизат още хора с политически и публичен опит – Николай Сираков, Димитър Михайлов, Владимир Влаев, Кирил Динков, Даница Янакиева, Сашко Станчев, Грета Господинова-Станева, Митко Димитров, Мариана Кръстева, Симеон Ценкуловски, Светла Григорова, Йордан Белев, университетският учител Десислава Петрова. Нови лица са треньорът по бокс Драгомир Тотев, специалистът в региона на оперативните стратегии, ориентирани към бизнеса и промишлеността Милена Кръстева, предприемачът Атанас Райнов, журналистът и PR Румяна Стоянова, позната от екрана на локалната кабелна телевизия „ Габрово Кабел ”, дългогодишният административен секретар на ГЕРБ в област Габрово Кристина Ронкова, организационният секретар на Младежи ГЕРБ Максим Садинов и други. Представителите на Съюз на демократичните сили са досегашният общински консултант Веселин Данчев и счетоводителят Милена Вълева, а на КОД – специалистът по ръководство на човешките запаси Валентина Новакова.

ГЕРБ записва претенденти и за всички кметства. За Враниловци -Теодора Томова, за Гергини - Инн Цанева, Гъбене - Марина Тодорова, Драгановци - Ивайло Марков, Донино - Ива Гъдева, Киевци - Пенка Петрова, Жълтеш - Ана Боянова, Музга - Ивелина Атанасова, Поповци - Елена Караколева, Чарково - Дияна Колева, Яворец - Светозар Пъдевски.

„ Ние постоянно сме заставали намерено пред габровци с нашите визии, хрумвания, опит и благоприятни условия за развиване на габровска община. През годините сме потвърдили, че можем и че дружно с габровци съумяваме да развиваме нашия град и да го преобразяваме. Всичко, което се случва в Габрово, благоустрояването му, не е даденост, то е резултат от огромни старания, експертност, опит и професионализъм. Ако се върнем обратно в годините, преди 15 години, ще си спомним, че това развиване не беше реалност при ръководството на други партии. Затова имам вяра, че имаме съображение да застанем пред габровци с резултатите, които сме постигнали и дружно с тях да продължим да работим за развиването на Габрово ”, разяснява Цветомир Михов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР