Политическа партия Демократи за силна България (ДСБ) категорично заяви за

...
Политическа партия Демократи за силна България (ДСБ) категорично заяви за
Коментари Харесай

ДСБ категорично заявява своята трайна подкрепа за кабинета Денков-Габриел

Политическа партия Демократи за мощна България (ДСБ) изрично съобщи за своята трайна поддръжка за кабинета и Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова, това се показва в  резолюция на Изпълнителният съвет на ДСБ.

В документа също се показва признателност към всички български жители за дадената поддръжка на локалните избори за обединението – (ПП-ДБ) и в частност за поддръжката за претендентите на ДСБ.

" Оценяваме резултатите от изборите като приемливи на национално равнище и като положителни в огромните градски центрове. Даваме си ясна сметка за пропуснатите благоприятни условия в някои от тях. Анализираме аргументите за това ", допълниха от ДСБ.

" Отчитаме сериозен брой политически пробиви в голям брой дребни общини и общо увеличение на резултатите на, съпоставено с тези през 2019 година ", показаха още оттова.

" ДСБ изрично декларира своята трайна поддръжка за кабинета Денков-Габриел, определяйки го като избор без рационална политическа опция. ДСБ зае държавническа позиция за основаване на постоянна централна власт, посредством актуалното държавно управление за реализиране на високите национални цели – правосъдна промяна, влизането в Шенгенското пространство и Еврозоната. За нас основни са и промените, които да основат предпоставки за ускорено икономическо развиване, постигане на средноевропейски стандарт на живот. Именно по тази причина участваме в болшинството в Народното събрание, само че оценката ни за управническите практики на и Движение за права и свободи през последните 14 години остават непроменени ", обявиха от ДСБ.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР