Политическа група, създадена преди по-малко от три месеца, изглежда ще

...
Политическа група, създадена преди по-малко от три месеца, изглежда ще
Коментари Харесай

„Emerging Europe“: Партия само на 3 месеца изглежда ще сложи край на политическата криза в България

Политическа група, основана преди по-малко от три месеца, наподобява ще постави завършек на политическата невъзможност в България, се споделя в коментар на лондонската медия „ Emerging Europe “.

Партия за битка с корупцията, ръководена от двама ученици на Харвард, завоюва последните парламентарни избори в България, които бяха трети за годината.
The Hill: Нова партия отпред с харвардски ученици евентуално ще завоюва изборите в България
Очаква се нова антикорупционна партия да завоюва парламентарните избори в България в неделя, заяви „ The Hill “. Страната с...

На фона на съобщаването на резултатите от вота, медията разяснява достижението на „ популистката партия " ИТН " на музиканта и телевизионна звезда Слави Трифонов, кръстена на един от албумите на Трифонов, която означи огромен спад в поддръжката си - от 24,1% на изборите през юли до малко под 11% “.

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков, бизнесмен, който тази година беше министър на финансите в едно от служебните държавни управления на България, съобщи малко откакто започнаха да се появяват първите резултати, че е убеден, че ще успее да сформира държавно управление и да се излезе от политическата невъзможност, която остави България без непрекъсната администрация през по-голямата част от годината.

Другият съпредседател на партията, Асен Василев, който също е приключил Харвард и е различен министър в служебния кабинет, съобщи, че в този момент е малко евентуално България да се нуждае от още едни избори. " Избирателите си свършиха работата: в този момент от нас зависи да съставим държавно управление ", цитира думите му „ Emerging Europe “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР