Полинезийски вождове с хонги посрещнаха херцога и херцогинята на Съсекс

...
Полинезийски вождове с хонги посрещнаха херцога и херцогинята на Съсекс
Коментари Харесай

Вождове посрещнаха Хари и Меган в Нова Зеландия

Полинезийски вождове с хонги посрещнаха херцога и херцогинята на Съсекс в Уелингтън, Нова Зеландия. Те извършиха обичаен обред с допиране на носове, с цел да покажат гостоприемството си към представителите на английското кралско семейство.

„ От мое име и това на брачната половинка ми, както и на нашето малко коремче, носим благословията на баба и цялото кралско семейство. Толкова сме признателни за вашето гостолюбие и вашите грижи за това красиво място “, сподели принц Хари. Неговите думи за нероденото му дете трогнаха голям брой новозеландци, пристигнали, с цел да ги зърнат в Националния парк „ Абел Тасман “.

Внукът на Елизабет Втора и неговата бременна брачна половинка наближават края на своята 16-дневна обиколка, включваща Австралия, Фиджи, Тонга и Нова Зеландия.

„ Тяхната обиколка досега е била в действителност забързана. Ние желаеме да се провиснал с нас и да се избавят от напрежението. Те са доста земни хора и бих желал да бъдат част от моето семейство “, сподели основният старейшина на вождовете, представен от международните медии.

Проливен дъжд прекъсна за малко разходката на Меган и Хари в националния парк. Двамата бяха уловени от папараците да се държат за ръце и гушкат под огромен чадър.

По-късно кралската двойка посети новозеландска натрупа. Актьорите, облечени в своите костюми за Хелоуин, се снимаха с двамата и разговаряха с тях за традициите на празника. Там Меган блесна с ослепителна бяла рокля, чиято дължина бе над коляното, разкриваща стройните ѝ крайници.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР