Полина разкри защо се е стигнало до развод с Благой

...
Полина разкри защо се е стигнало до развод с Благой
Коментари Харесай

Поли изплю камъчето за развода с Джизъса

Полина разкри за какво се е стигнало до бракоразвод с Благой Георгиев. 

Велинградската хубавица показа в обществените мрежи, че някогашният футболист нямал положително отношение към нея и по думите й тогава " няма по какъв начин да се получат нещата ".
-->
Неотдавна хубавицата съобщи, че Блогой не е отбелязвал по никакъв метод годишнината им, пропуснал и 8 март, и за двата празника не положил никакви старания, което, както е ясно, не би било задоволително за нито една жена, а даже и да има такава, то тя би била някакво съществено изключение.

Освен това Полина добави и следното, с което в допълнение нажежи ситуацията към Джизъса, очевидно намеквайки, че той е към този момент с нова жена: " Скоро очаквайте да е доста влюбен още веднъж ".

Самата Полина обаче напълно не остава по-назад в тази ситуация, защото на въпрос дали има нов мъж в живота си, тя подсказа на аудиторията, че има подобен и тя е доста щастлива в компанията му.

По думите на красивата брюнетка обаче, не трети човек е повода за раздялата й с Джизъса, с който очевидно освен, че не е имала същинска обич, а оттук насетне ще й бъде като обица на ухото, предава blitz.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР