Pole Dance се превърнаха в тотален хит сред родните знаменитости,

...
Pole Dance се превърнаха в тотален хит сред родните знаменитости,
Коментари Харесай

Танците на пилон са хит сред родните звезди: Ето кои БГ мацки го практикуват

Pole Dance се трансфораха в цялостен шлагер измежду родните звезди, които все по-често качват в Instagram, че са се захванали точно с това. Танците на стълб не са лесна работа, тъй като изискват доста мощ, устойчивост и мускули. Подходящи са както за дами, по този начин и за мъже, споделят експертите. На този стадий не сме видяли известни мъже у нас да го практикуват, само че за сметка на това много горещи хубавици качват точно такива фрагменти в мрежата.

Виж още: Българското си е най: Мария Бакалова и Нина Добрев със селфито на годината от Кан

Наскоро певицата Алекс показа с почитателите си в обществените мрежи най-новото си занимание. Тя рaзкри, че за първи път е тествала pole dance и описа на почитателите си в какво тъкмо се състои този спорт. " Танците на стълб постоянно се възприемат доста неверно. Това е спорт, обвързван с еластичност и акробатика, а ръцете стават супер мощни и усещаш тялото си по неповторим метод! Зарибена съм, а това е едвам втория ми път на pole dance. Това си е страховит спорт и несъмнено не е лесна работа, само че пък усещаш тялото си по неповторим метод ", написа тя в Instagram и разгласява няколко фотоси и видеоклипове, на които е на пилона и демонстрира разнообразни придвижвания. 

Биляна Лазарова също показа фотоси от същото студио за танци на стълб, в което е отишла в този момент Алекс, а от фрагментите оставаме с усещане, че и тя има много положителни умения.

Михаела Филева разкри неотдавна, че новото ѝ занимание са въпросните танци. Звездата разгласява в мрежата и видео, на което демонстрира уменията си. Тя призна, че пол денс носи немалки провокации даже за деен човек като нея. " Впуснах се в напълно ново премеждие. Макар да съм човек с добра двигателна просвета, това е най-трудният спорт, който съм опитвала в миналото. Първи опит “ – показа Михаела. 

Виж още: #FreeBritney не е единствено от почитателите! Тези международни звезди също се разгласи в поддръжка на Бритни Спиърс 

Преди няколко години актрисата Яна Маринова също се захвана с танците на стълб, само че с цел да се приготви за роля в един от филмите, в които звездата взе участие. Тогава Яна описа, че танците изискват доста старания и тренировки, само че в това време се е чувствала доста женствена и секси.

Виж още: Радост Тодорова сподели съвършени форми и избра неповторимо място за лятната си отмора

Изображение: https://www.instagram.com/b_lyanish/

https://www.instagram.com/mihaelafileva/ 

https://www.instagram.com/awexi/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР