Полагането на грижи за кожата на лицето са наистина важни.

...
Полагането на грижи за кожата на лицето са наистина важни.
Коментари Харесай

8 трика за здрава и красива кожа на лицето


Полагането на грижи за кожата на лицето са в действителност значими. Те би трябвало да участват в рутината на всеки от нас, с цел да я запазим здрава, гладка и без дефекти. За наслада, всичко това можем да реализираме с привикването към някои лесни привички, без да харчим доста пари за скъпи козметични артикули .

Ето и осем от тях, които подсигуряват поддържането на сияйна кожа:

Ежедневното разчистване

Всекидневното разчистване на лицето е главният ключ към поддържането на по-здрава и красива кожа. Това ни разрешава да премахнем замърсяванията, които се натрупват в порите ѝ. Препоръчително е да се прави заран, преди нанасянето на грим и вечер, преди лягане.

Ексфолиране

Ексфолирането оказва помощ за възобновения тип на кожата, както и за окисляването ѝ. Подходящи маски за ексфолация са тези от кисело мляко и авокадо, папая, кафе, мед и ленено семе, захар и лимон и други Тези артикули оказват помощ за почистването на мъртвата кожа и несъразмерното омазняване на лицето. Освен това спомагат за премахването на черните точки, понижаване на отрицателните последствия от слънцето и изравняването на тена. Препоръчва се използването им един път или два пъти седмично.

Хидратация

Хидратирането оказва помощ освен на вътрешните органи, само че и на метода, по който наподобява кожата ни. Водата е от значително значение за увеличение на кръвния поток. В резултат на това, клетките ни получават повече О2 и получават разтегливост. Пиенето на 6-8 чаши вода на ден оказва помощ на кожата ни да наподобява млада и свежа.

Слънцезащита

Нещо толкоз просто като нанасянето на слънцезащитен крем, преди да излезем на открито, пази кожата от прибързано стареене. Освен това попречва образуването на петна, бръчки и слънчеви изгаряния.

Натурални маски

Регулярното потребление на натурални маски за лице, оказва помощ

за опазване на кожата там здрава. Подходящи са маските с плодове, богати на вода и антиоксиданти, кисело мляко и зехтин. Такава маска, да вземем за пример, можем да си създадем от ананас и мед. Необходими са ни едно парче ананас и две супени лъжици мед. Съставките се разрушават в блендер и се разбъркват

до формиране на гладка примес. Нанася се върху засегнатите зони и се оставя да стои за 15-20 минути. След това се изплаква. Може да се прави два или три пъти седмично.

Свързани публикации.. Домашни средства против мазна кожа 0 Правилна грижа за кожата отстранява тъмните кръгове под очите 1 Приложения на яйчения белтък в грижата за кожата 0

Балансирана диета

Балансираната диета е значима както за здравето, по този начин и за външния ни тип. Консумирането на повече плодове, богати

на антиоксиданти, витамини и минерали, спомага за поддържането на здрава и еластична кожа. Освен това, предотвратява остатъка от киселинност и отрови в кръвта, което е директно обвързвано с всички съществени кожни проблеми.

Упражнения за лицевите мускули

Мускулите ни лицето ни също се нуждаят от всекидневна грижа. Упражненията за лице я тонизират и я защищават от образуването на бръчки. Хубаво е да раздвижвате мускулите постоянно.

Детоксикация

Редовната детоксикация е доста потребна за здравето. Трябва да обърнем внимание, в случай че имаме петна, акне или доста недостатъци по кожата. Това е резултат от насъбрани отрови в тялото. Изчистването им може да включва пиянство на вода с лимонен сок, зелени питиета или алкална вода за закуска.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР