Източник: Българска търговско-промишлена палата организира 4-то специализирано търговско изложение „Здраве

...
Източник: Българска търговско-промишлена палата организира 4-то специализирано търговско изложение „Здраве
Коментари Харесай

Изложение на натурални и био продукти в ЦУМ на 24 – 27.X.

Източник:

Българска търговско-промишлена палата провежда 4-то профилирано комерсиално ревю „ Здраве и хубост с натурални и био артикули “. Събитието ще се организира от 24 до 27 ноември в Изложбена зала ЦУМ, вход откъм Музея на гр. София. Вход свободен.

Изложението има за цел да събере на едно място натурални и био храни и питиета, билкова и натурална козметика, етерични масла. Да покаже на всеки консуматор вълшебните свойства на природата и продуктите, които могат да бъдат извлечени от нея, а въпреки това - магията на етеричните масла.

Заповядайте, с цел да видите натурална българска козметика; козметика от Армения; козметика с дестилат от охлюв и доста други. Ще имате опцията да дегустират виновност и пелини от фамилна микровинарна в с.Хан Крум, обл. Шумен. Производители ще показват храни, които са 100% здравословни, ръчно приготвени с доста обич. Ще разберете по какъв начин 10 минути работа с машини вибротерапия се равняват на 1 час във фитнес залата.

Свързани публикации.. Маслото от чаено дърво – натурално лекарство 3 Люцерна - намалява кръвната захар и холестерола 1 Мака – естествената опция на виаграта 0

Очакваме Ви от 24 до 27 октомври в Изложбена зала ЦУМ!

Следете страницата за повече информация

Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР