Пол Погба ще се завърне във Великобритания този уикенд, но

...
Пол Погба ще се завърне във Великобритания този уикенд, но
Коментари Харесай

Стана ясно кога Погба ще започне тренировки

Пол Погба ще се завърне във Англия този уикенд, само че ще може да възобнови тренировки след към две седмици. Това разкри мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник.

Французинът не е играл повече от месец и не се чака да се върне на терена до края на годината.

" Досега беше в Дубай. Би трябвало да лети през днешния ден. Очаквам да го видя в неделя. Говорихме по телефона. Той се усъвършенства, само че ще би трябвало още две седмици преди да може да тренира още веднъж и още две седмици, с цел да бъде подготвен за игра.

Първото нещо беше да опозная играчите. Справихме се сносно против Кристъл Палас. Сега би трябвало да създадем идващите стъпки. Все още нямаме цялостната група да тренира дружно. Основата против Палас беше добра, не им позволихме да основат доста положения и не допуснахме гол. Искаме да градим върху това и уповавам се да реализираме победа на " Кароу Роуд ". Утре Манчестър Юнайтед гостува на Норич с вярата да реализира трета поредна победа в шампионата.

рябва да опозная играчите по-добре. Видях множеството от тях в двама мача, само че е прекомерно рано да приказваме какво може да се случи в трансферния прозорец. Имаме огромен състав. Трябва да сме сигурни, че играчите желаят да останат тук. Даване чартърен би имало смисъл за някои, само че е прекомерно рано да приказваме за това ", съобщи Рангник
 Погба е удовлетворен от назначението на Рангник
Погба е удовлетворен от назначението на Рангник

Бил верният избор за " алените дяволи "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР