Пол Погба е бил обект на изнудване за 13 милиона

...
Пол Погба е бил обект на изнудване за 13 милиона
Коментари Харесай

Скандални разкрития: Пол Погба бил отвлечен от брат си, изнудвали го за 13 млн. евро

Пол Погба е бил обект на изнудване за 13 милиона евро, откакто е бил похитен от свои другари от детинство, измежду които и по-големият му брат – Матиас Погба. Това стана ясно от подадено недоволство от играча на Ювентус. Той стори това, откакто 32-годишният Матиас разгласява в обществените мрежи видео, в което даде обещание скоро да опише скандални секрети на известния си брат и на Килиан Мбапе. Според него разкритията ще навредят съществено на реномето на двамата известни футболисти.

29-годишният футболист на Ювентус е обяснил в жалбата си пред управляващите, че похитителите поискали от него парите за осъществяваните в продължение на 13 години услуги като загадка и дискретна защита. От прокуратурата в Париж удостоверяват, че е стартирано разследване по случая.

`Скандални
Погба е обяснил, че е бил заведен принудително в апартамент в парижкото предградие Лани-сюр-Марн. Там е имало група мъже, негови другари от детинство, както и двама маскирани. Те са поискали парите за дискретната защита и защита, която му е обезпечена по време на двата му престоя като състезател на Манчестър Юнайтед. Вторият от тях завърши това лято.

Френският национал признава, че е виждал въпросните мъже в Манчестър през април, както и на подготвителната база на Ювентус в Торино през юли. В недоволството си пред полицията Погба е безапелационен, че в очите на един от маскираните е познал брат си Матиас.

Пол Погба има и различен брат – Флорентен, който е близнак на Матиас и също е професионален футболист. Тримата са израснали в квартала Лани-сюр-Марн. Звездата на Ювентус постоянно е подкрепял своите родственици и другари от детинство. Единствено е спрял помощта си към един от тях, когато през януари схваща, че той е откраднал 200 000 евро от кредитната му карта.

Вчера Матиас Погба разгласи в обществените мрежи, че ще стартира да разкрива секрети на брат си, на Килиан Мбапе и на футболния сътрудник Рафаела Пимента, която наследи работата на починалия Мино Райола.

`Скандални
„ Френските, британските, италианските и испанските почитатели, с други думи – целият свят, както и почитателите на брат ми, съотборниците му в националния тим и в Ювентус, и спонсорите заслужават да научат избрани неща. Тогава да преценяват дали той заслужава да бъде част от националния тим на Франция и да играе на международното състезание, както и да е титуляр в Ювентус. Дали въобще е човек, на който може да се има доверие “, разгласи Матиас Погба в обръщението си в обществените мрежи, в което слага под въпрос и качествата на Пимента по отношение на нейния професионализъм и нейната преданост.

Матиас Погба, който е някогашен футболист на Рексъм, Крю Александра и Патрик Тисъл, дава обещание и сензации за Килиан Мбапе.

„ Ще ви кажа доста значими неща за него, а ще има и доста очевидци, които да потвърдят думите ми. Всичко ще провокира голяма новинарска бомба “, прибавя той.

„ Изявлението на Матиас в обществените мрежи не ни изненадва. Те са част от заканите и проведения напън над Пол от проведена тайфа. Компетентните органи във Франция и Италия към този момент са осведомени и повече няма да разясняваме тематиката, до момента в който тече почналото следствие “, обявиха в общо изказване Рафаела Пимента и Йео Мориба, която е майка и юрист на Пол Погба.

Матиас Погба сега е футболен свободен сътрудник. Той няма тим от началото на годината, когато напусна четвъртодивизионният френски Белфорт. Близнакът му Флорентен пък е състезател на индийския Мохун Баган.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР