Пол Пелоси, съпругът на председателката на Камарата на представителите на

...
Пол Пелоси, съпругът на председателката на Камарата на представителите на
Коментари Харесай

Съпругът на Нанси Пелоси бе осъден на 5 дни затвор за шофиране в нетрезво състояние

Пол Пелоси, брачният партньор на председателката на Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати Нанси Пелоси, се призна за отговорен по обвинявания в шофиране в нетрезво положение по отношение на породена от него през май автомобилна злополука в град Юнтвил в Калифорния. Той беше наказан на пет дни затвор и три години пробация, съобщи ДПА.

82-годишният Пол Пелоси няма да изтърпява в допълнение наказване отнемане от независимост, откакто към този момент е бил четири дни в ареста. Вместо да излежи оставащия ден в пандиза, съдът постанови той да постави осем часа общественополезен труд.

В същото време стана ясно, че съгласно писмо от месец май, което архивът е изпратил на юриста на Доналд Тръмп, Националният списък на Съединени американски щати е разкрил над 700 страници класифицирани документи в дома на бившия президент във Флорида, съобщи Ройтерс.

Голямото количество систематизиран материал в 15 кутии е било конфискувано през януари, месеци преди заповедта за обиск, с която сътрудници на ФБР претърсиха резиденцията му Мар а Лаго в Палм Бийч, Флорида.

Писмото съдържа спомагателна информация за работата на Тръмп с класифицираните материали и за напъните му да протака предаването на документите на федералните чиновници. Писмото демонстрира, че юридическият екип на Тръмп неведнъж се е опитвал да забави нещата като е казвал, че му е належащо повече време, с цел да дефинира дали някой от документите не обзет от теория, наречена " привилегия на изпълнителната власт ", която разрешава на президента да отбрани някои документи.
 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР