Покрай участието на Ваня Щерева във ВИП Брадър изплува дългопазена

...
Покрай участието на Ваня Щерева във ВИП Брадър изплува дългопазена
Коментари Харесай

Всичко Живо Наостри Уши! Ваня Щерева Най-Накрая Призна Истината За Слави Трифонов! Те Са

Покрай присъединяване на Ваня Щерева във ВИП Брадър изплува дългопазена загадка от интимния й живот. Тя разкри, че е имала връзка със Слави Трифонов. Любовният сюжет се разиграл в годините на прехода. По това време Ваня Щерева към момента била студентка. И през днешния ден тя с боязън споделя за бурните си студентски години.

Брадърката показа, че по това време общежитията в Студентски град били цялостни с хора, които през днешния ден са звезди. Слави Трифонов, който доста по-рано прекъснал следването си в консерваторията, по това време не бил студент. Но все пак постоянно се навъртал около общежитията и участвал на бурните купони в Студентски град.

Учиндолецът още тогава си набелязал Ваня Щерева. След следващия ваучър, той предложил да я изпрати до квартирата й. Изпълнителката приела без даже да подозира какви са желанията му.

На прага на стаята си, тя отпратила Дългия да си върви. Шоуменът не останал задоволен от обстоятелството, че тя не го поканила вътре и декларирал, че ще прекара нощта пред прага на стаята й.

Ваня Щерева въпреки всичко склонила да го предложения вътре. Но той изкарал нощта на пода, а тя в леглото си. Едва след няколко седмици Дългия постигнал заветната си цел. Тогава връзката му с Ваня Щерева се задълбочила и двамата станали гаджета.

Аферата им не траяла дълго. Но все пак, изпълнителката пази положителни усеща за времето, пред което двамата са били дружно.

И до ден сегашен тя не крие, че доста обича и уважа Слави Трифонов. Въпреки, че не може да се каже същото за неговите усеща към нея. Брадърката е споделила това и в книгата си.

Тя дефинира шоумена като един естествен човек, който не е нито единствено бял, нито единствено черен, написа Хот нюз.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР