Покрай профучалия над България метеорит интересът към тези извънземни обекти

...
Покрай профучалия над България метеорит интересът към тези извънземни обекти
Коментари Харесай

Метеорит донесе на Земята извънземна технология, смята професор от Харвард


Покрай профучалия над България астероид ползата към тези извънземни обекти се ускори неимоверно. Професорът от Харвардския университет Ави Льоб съобщи, че е разкрил елементи от извънземна технология, пристигнала с астероид, който през 2014 година падна в океана край Папуа Нова Гвинея. В изявление пред Си Би Ес професорът описа детайлности за откритието.

Намерихме 10 сфери. Почти съвършени сфери, железни топчета. Когато ги погледнете под микроскоп, на цвят са златни, сини, кафяви, а някои наподобяват на миниатюра на Земята “.

По думите на Льоб металните гранули може би са част от извънземна технология, употребена за проучване на Вселената, сходна на апаратите „ Вояджър “ на НАСА. Материалите са изпратени за проучване в Харвардския университет. Космическото командване на Съединени американски щати е изрично, че 99.999% е несъмнено: фрагментите произлизат от друга вселена.

Предоставили на учения данни за почти 10 километров радиус, където може да е паднал обектът.

„ Много огромен регион, с размерите на Бостън, тъй че искахме да го фиксираме. Изчислихме дистанцията възоснова на забавянето във времето сред идването на взривната вълна, звука от детонацията и светлината “.

Льоб и екипът му вършат обиколка с лодка по проектирания път, до момента в който откривателите претърсват океанското дъно благодарение на нещо като шейна, оборудвана с магнити.

Откритите сферички, чиято величина е под 1 мм, се състоят от 84% желязо, 4% магнезий, 8% силиций и 2% исполин. Това сочи анализът на евентуалната извънземна технология. Техният брой е 50.

Според професор Льоб якостта на материала на тези сферички надвишава тази на всички следени и документирани преди този момент от НАСА галактически скали.

„ Изчислихме скоростта на астероида отвън Слънчевата система. Тя беше 60 км в секунда, което е по-бързо от 95% от всичко, летящо покрай Слънцето “, съобщи той.

Льоб се готви да посети още веднъж мястото на рухването за нови търсения на извънземна технология. „ Надяваме се да намерим огромно парче от този обект, което е оживяло при удара и тогава ще можем да кажем дали това е канара или софтуерна джаджа “, споделя той.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР