Покрай COVID-19 се нароиха множество теории на конспирацията. Според някои

...
Покрай COVID-19 се нароиха множество теории на конспирацията. Според някои
Коментари Харесай

300-доларовият анти 5G биощит е просто една USB флашка със стикер

Покрай COVID-19 се нароиха голям брой теории на конспирацията. Според някои хора фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е подала патент за ковид още през 2015-а. Други настояват, че смъркането на кокаин може да ни защищити, а пиенето на сребро или инжектирането на дезинфектант – да ни излекува от него. Разбира се, има и хора, съгласно които вирусът е пристигнал на Земята чрез метеорит. Спойлър: не, не е.

Една от най-разпространените и рискови теории на конспирацията, свързани с пандемията, е тази, че 5G провокира или популяризира вируса. Все едно да твърдим, че WI-FI води до трипер или радио вълните - до пострадвания по тялото. Разбира се,  не съществува каквато и да било научна основа за сходни изказвания. Това обаче не пречи на хората по целия свят да нападат и палят телефонните кули и да тормозят телекомуникационните чиновници (в някои крайни случаи – даже се пробват да ги заразят с COVID-19 – постъпка, която в Съединени американски щати се третира като терористичен акт).

Сега една компания реши да предложи решение на тази несъществуваща опасност.

Само за няколкостотин $ можете да си закупите отбрана от 5G-то под формата на USB флашка със стикер. Компанията, наречена 5GBioShield, популяризира продукта като „ лек против нездравословната радиация, електро-смогът и биологичните закани “.

Според основателите продуктът, който самичък по себе си не съставлява освен това от лъскава флашка, проектира „ холографски слой “ към носителя. Достатъчно е просто да я включите в телефон или друго сходно устройство. Нещо повече – този „ био щит “ „ възвръща кохерентността на геометрията на атомите, което води до съвършена индукция на живителните сили, като (пре)създава сърдечна кохерентност чрез плазмена поддръжка и интерактивност “. Каквото и да значи това. Ако този гювеч от думи не ви е впечатлил досега, компанията също по този начин дава обещание, че " 5GBioShield с нано слой съставлява квантов холографски катализатор, съдействуващ за балансирането и хармонизацията на нездравословните резултати от небалансираната електрическа радиация “. Компанията прибавя, че нано пластът работи или на 8, или на 40 метра.

Супер. Няма потребност да търсите в интернет – няма да намерите различен нано слой, който да работи на по-голям диаметър от този.

Устройството се предлага за 346 $ (или за 973, в случай че решите да си вземете 3). То е „ резултат от изследвания в границите на няколко десетилетия, извършени в голям брой страни “. 1G се появи за първи път на 1 януари 1985 година Наистина е удивително, че компанията има даже оракулски качества и е почнала да се чуди по какъв начин да се бори с 5G-то още по това време. Естествено, на уеб страницата не откриваме линкове към въпросните изследвания.

Ако се чудите по какъв начин наподобява тази невероятна отбрана, представете си The Simpsons Movie или силовото поле в „ Доктор Кой “ (или даже „ Под купола “ на Стивън Кинг).

Очевидно е, че всичко това е една огромна машинация, която има за цел да вземе парите на хората.

Британската компания Pen Test Partners, която тества устройства за сигурност, реши да изследва въпросния 5GBioShield. Оказва се, че това е най-обикновена USB флашка, която, с изключение на всичко останало, е със супер малко памет – едвам 128 мегабайта. Кой да допусна, че към момента създават сходни неща?

След като Pen Test Partners я разглобяват, с цел да открият „ квантовия холографски катализатор “, те, несъмнено, не откриват нищо.

Източник: IFLScience

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР