Покрай брака си с крал Чарлз Камила неведнъж бе обект

...
Покрай брака си с крал Чарлз Камила неведнъж бе обект
Коментари Харесай

Колко близка е Камила с бившият си съпруг

Покрай брака си с крал Чарлз Камила нееднократно бе обект на рецензии и й трябваха години усилена работа, с цел да успее да излъска имиджа си и да се хареса най-малко малко на британците. Докато някои към момента я виждат като главната причина принцеса Даяна да не е сред живите, други към този момент са я приели като достойната брачна половинка на английския монарх.

Но преди да му се врече във безконечна честност, Камила има и различен брак. Тя е омъжена за Андрю Паркър Боулс от 1973 до 1995 година - двамата имат наследник Том и щерка Лора. Докато са още женени, тя е спрягана за държанка на Чарлз, а той става прочут с честите си случки с разнообразни дами. И наподобява просто не са били един за различен, както признават и обществено след оповестяването на развода си.

След края на 22-годишния си брак двамата съпрузи съумяват да запазят повече от положителни връзки и по този начин до през днешния ден. Бившият брачен партньор на кралицата бе измежду специфичните посетители на коронацията през май. От към година той има връзка с Ани Робинсън и Камила приветства с наслада тази вест, тъй като желае Андрю да е благополучен.
 Снимка 645307
Източник: GettyImages

Бившият боен, който е получавал не едно и две самопризнания от двореца, от дълги години е в кралските среди и участва на разнообразни събития не просто тъй като е някогашен на актуалната кралица. Още майката на Андрю има близки другарски връзки с разнообразни лордове и херцози.

Интересна детайлност е, че преди да подписа брак с Камила, Андрю Паркър Боулс е имала къса случка с дъщерята на Елизабет Втора принцеса Ан. Но тя е завършила, тъй като нейната католическа религия е изисквала да сключат съюз пред бога. След това обаче те също си остават добри другари.
 Снимка 645306
Източник: GettyImages

Камила и Андрю се срещат през 1960 година, а бракът им идва цели 13 години по-късно. Те стават законно семейство под натиска на роднините си и най-много този на татко й, който оповестява годежа в медиите. А на сватбата присъстват Елизабет Боус-Лайън, Кралицата майка, както и принцеса Ан, напомня Daily Mail.

През 1981 година пък Андрю Паркър Боулс е измежду основните настоящи лица на сватбата на Чарлз и Даяна, тъй като e пълководец на кавалерията на двореца. Той беше и измежду гостите на сватбата на Чарлз и Камила през 2005 година, като тогава беше в брак с Розмари Питман, която умря през 2010 година от рак.

Определено връзките на кралица Камила и Андрю Паркър Боулс са забавни през всички тези години, само че най-важното е, че двамата са запазили уважението между тях в името на своите деца и внуци. Двамата постоянно могат да разчитат един на различен както за услуга, по този начин да си бъдат честен коректив. И крал Чарлз наподобява няма нищо срещу.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР