Покойната кралица е написала две последни писма до сина си

...
Покойната кралица е написала две последни писма до сина си
Коментари Харесай

Кралицата е написала две писма до сина си Чарлз и близък довереник на смъртно легло, твърди нова книга

Покойната кралица е написала две последни писма до сина си крал Чарлз и непосредствен поддръжник, преди да почине, твърди нова книга.

Лакейът на Елизабет II взе заключена алена кутия с документи от прилежащото й смъртно легло в Балморал, за която по-късно беше открито, че съдържа двете запечатани писма до нейния правоприемник и отдаден персонален секретар сър Едуард Йънг.

Съдържанието на писмата на 96-годишната жена надали в миналото ще стане обществено притежание, само че акцентира нейната лоялност към ролята й и че тя е била наясно, че е покрай края. Кутията съдържаше и последния й документ и последния кралски медал: нейния избор на претенденти за влиятелния Орден за заслуги за „ извънредно почтена работа “ в цялата Британска общественост.

Междувременно последните й моменти бяха записани от сър Едуард, който също беше до нея, когато тя умря на 8 септември 2022 година Той написа записка, която от този момент е заключена в Кралските архиви. То обаче се съдържа в новата биография Charles III: New...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР