Поклонението пред ковчега на литовския бизнесмен Денис Ершов ще започне

...
Поклонението пред ковчега на литовския бизнесмен Денис Ершов ще започне
Коментари Харесай

Една и съща ръка ли покоси Ершов и Грашнов?

Поклонението пред ковчега на литовския предприемач Денис Ершов ще стартира в 11 часа в събота, 25 ноември, в църквата на Централните софийски гробища, осведоми Флагман.бг.

На траурната литургия се чака да дойдат освен негови другари и сътрудници, само че и български артисти, артисти и художници, които в разцвета на бизнеса си в интервала 2007-2012 година Ершов спонсорираше обилно.

За опелото се чакат и роднините му Литва и Русия.

„ Покровителството над българската просвета и изкуство от страна на Елена и Денис Ершови няма по какъв начин да бъде забравено. Три следващи години сем. Ершови финансираше безплатно постановките на Народния спектакъл „ Иван Вазов” в София, подпомагаше турнета на артисти и концерти на артисти в чужбина, а също по този начин и доста надарени художници употребиха тяхната финансова подкрепа”, припомниха близки на 51-годишния предприемач.

Всичките му другари у нас са шокирани от диагнозата – скоропостижен рак на кръвта, която е била сложена два месеца преди той да си отиде. По време на юбилея му предходната година в София Денис е бил в чудесно здраве.

Флагман.бг. оповестява още, че брачната половинка му Елена Генадиевна е поискала аутопсия на тялото, с цел да се откри, в случай че е допустимо, източникът на злокачественото заболяване, от което по тайнствен метод си отиде преди време известният български предприемач Владимир Грашнов.

Той управляваше сполучливо бизнеса на Майкъл Чорни у нас.

Ершов бе изпъден от България през 2000 година като опасност за националната ни сигурност, само че откакто завоюва всички каузи в съда, през 2004 година получи още веднъж правото да влиза в страната ни.

Въпреки че по сходство на Майкъл Чорни и на Ершов бе лепнато петното „ интернационален аферист”, литовецът остана до последния си мирис у нас.

Флагман.бг цитира собствен източник, който споделил, че от през вчерашния ден за Денис Ершов неутешимо страдал някогашният му съучастник и непосредствен другар Митко Събев, с който се разделиха дефинитивно при подялбата на акциите в „ Петрол холдинг” АД преди пет години.

Събев се е отдръпнал в къщата си край Царево и не желал от през вчерашния ден никой да го безпокои в тъгата му. /Марица.бг
тагове денис ершов аутопсия здрав
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР